Aktualności
Tutaj można dyskutować na tematy związane z aktualnościami i wydarzeniami.
922235 czytelników
6583 dyskusji
128189 wypowiedziPokaż ostatnią
Zostań recenzentem książki „Księga Arona”
10-09-2019
Autor: LubimyCzytać

Uwielbiasz książki? Chcesz pisać recenzje? Marzysz o przedpremierowej powieści, która trafi do ciebie zanim znajdzie się na półkach księgarni? Weź udział w akcji Wydawnictwa Sonia Draga i zrecenzuj „Księgę Arona” – wzruszającą książkę o chłopcu, którego losy splatają się z historią Janusza Korczaka. Prawa do jej publikacji sprzedano do 16 krajów!

liczba postów na stronie: 
książek: 2371
LubimyCzytać
10-09-2019 15:10
Zapraszamy do dyskusji.
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 721
Justyna
10-09-2019 15:35
"Uwielbiasz książki? Chcesz pisać recenzje? Marzysz o przedpremierowej powieści, która trafi do ciebie zanim znajdzie się na półkach księgarni? Weź udział w akcji Wydawnictwa Sonia Draga i zrecenzuj „Księgę Arona” – wzruszającą książkę o chłopcu, którego losy splatają się z historią Janusza Kroczaka. Prawa do jej publikacji sprzedano do 16 krajów!"

W powyższym akapicie wkradł się chochlik bo chodzi o Korczaka, a nie Kroczaka :)
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 634
Rosemary
11-09-2019 09:26
"Marzysz o przedpremierowej powieści, która trafi do ciebie zanim znajdzie się na półkach księgarni?"
No to się raczej nie stanie, skoro wydawnictwo czeka na zgłoszenia do 15 września, a premiera zapowiedziana na 18. W trzy dni wybiorą recenzentów, wyślą książki, książki dojdą a recenzenci zdążą je przeczytać? Jakoś tego nie widzę.
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 82
Ewelina
11-09-2019 10:00
zgłosiłam sie :)
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 146
senoreugenio
11-09-2019 11:13
Taktyczny komentarz do obserwowania wątku.
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 184
Paulina
11-09-2019 12:19
Zgłoszenie wysłane! Kolejna książka, którą należy przeczytać i o której należy głośno mówić. Mówić tak, aby wszyscy usłyszeli i nie zapomnieli o tym co zdarzyło się 80 lat temu !!!
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 291
Agnesto
13-09-2019 13:39
wysłałam swoje zgłoszenie - trzymam za siebie samą KCIUKI :)
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 5083
Książkowo_czyta
14-09-2019 17:46
Poszło :)
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
Aby napisać wypowiedź musisz być zalogowany. Logowanie
Moderatorzy
zgłoś błąd zgłoś błąd